Gå direkt till innehåll
Britt-Marie Börjesson är ny kommunchef i Tomelilla

Nyhet -

Britt-Marie Börjesson är ny kommunchef i Tomelilla

Britt-Marie Börjesson, omsorgsdirektör i Helsingborgs stad, tillträder vid månadsskiftet februari/mars 2018 som kommunchef i Tomelilla kommun.

- Jag har fått en möjlighet som jag inte kunde tacka nej till, och tycker att det ska bli en spännande utmaning att kliva in som ny kommunchef i Tomelilla kommun i början av nästa år. Jag har varit omsorgsdirektör i Helsingborg under fem och ett halvt lärorika år. Mycket av det jag har lärt mig i Helsingborg, att arbeta strukturerat och målmedvetet och att göra verksamheten delaktig, vill jag ta med mig i mitt nya uppdrag. Det är så roligt att ha fått vara med på Helsingborgs resa mot att få utmärkelsen Sveriges Kvalitetskommun och jag är riktigt stolt över all kvalitet staden levererar. Ett stort tack till alla medarbetare och kollegor för fantastiskt fina år, säger Britt-Marie Börjesson, omsorgsdirektör i Helsingborg.

- Jag är väldigt glad för Britt-Maries skull. Och Tomelilla har gjort en mycket bra rekrytering i att anställa henne som sin nya kommunchef. Jag vill särskilt rikta ett tack till Britt-Marie för hennes mod och arbete med att lyfta omsorgsfrågorna inom Helsingborgs stad och vara en del av den förändringsresa som stadens förvaltningar varit en del av under de senaste åren, säger Palle Lundberg, stadsdirektör för Helsingborgs stad.

För frågor:

Britt-Marie Börjesson, omsorgsdirektör, vård- och omsorgsförvaltningen, telefon: 042-10 39 39 eller britt-marie.borjesson@helsingborg.se

Ämnen

Regioner

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55