Gå direkt till innehåll
Höstlov i Helsingborg

Nyhet -

Höstlov i Helsingborg

Höstlovet i Helsingborg infaller som vanligt vecka 44 och nu finns alla lovaktiviteter att hitta på helsingborg.se/lovFritid Helsingborg presenterar lovprogrammet tillsammans med ideella föreningar, organisationer och andra kommunala verksamheter.

Späckat lovprogram

Höstens lovprogram är späckat med över 80 aktiviteter för barn och unga! Du kan bland annat hänga med på läskiga filmkvällar, utflykt till äventyrsbad, höstläger på Skånes Fagerhult, disco eller prova på olika aktiviteter med allt från kamp- och bollsporter till skapande och instrument. Många av aktiviteterna är gratis och drop-in.

Spökrunda i city 28-29 oktober

Du som är extra modig kan gå på spökrunda i city; en underbart obehaglig upplevelse som kommer att ge dig kalla kårar fram till jul! Spökrundan startar vid Terrasstrapporna, och går genom den mörka tunneln ut till Hallbergs trappa. Släpande steg, oroväckande suckar och rysliga skratt har hörts eka i de mörka gångarna. Vågar du gå in? Ta med en kompis att klamra dig fast vid och upplev Helsingborgs läskigaste höstlovsaktivitet tillsammans! Spökrundan är igång klockan 18.00-21.00 båda kvällarna. Det är gratis att gå in och rekommenderad ålder är från 12 år. Barn under 12 år går in i sällskap av vuxen.

Alla aktiviteter och mer information hittar du på helsingborg.se/lov

Ämnen

Regioner

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55