Gå direkt till innehåll
Jonna Myrebris, tillträdande biträdande stadsdirektör i Helsingborgs stad
Jonna Myrebris, tillträdande biträdande stadsdirektör i Helsingborgs stad

Pressmeddelande -

Jonna Myrebris är ny biträdande stadsdirektör i Helsingborg

Jonna Myrebris är ny biträdande stadsdirektör i Helsingborg. Jonna har en bakgrund som lärare och skolledare och har under senare år arbetat på fastighetssidan som avdelningschef i både Lund och Malmö. Hon kommer närmast från arbetet som affärsområdeschef/fastighetschef på Lundafastigheter i Lunds kommun.

- Jag är både glad och förväntansfull över att börja i Helsingborgs stad. Staden har en ambition och ett driv som tilltalar mig och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med kollegorna fortsätta Helsingborgs spännande resa mot visionen Helsingborg 2035 och nu närmast stadsmässan 2022, säger Jonna Myrebris.

- Att välkomna Jonna som ny biträdande stadsdirektör är glädjande. Det var en enig rekryteringsgrupp som valde Jonna och med hennes erfarenhet får vi en person som har en bred kompetens att arbeta med stadsövergripande frågor med många aktörer. Hennes öppna ledarskap och förmåga att bygga nätverk kommer väl till pass i rollen som biträdande stadsdirektör här i Helsingborg, säger Palle Lundberg, stadsdirektör i Helsingborgs stad.

Elin Ask lämnar som biträdande stadsdirektör den 30 juni och under sommaren kommer servicedirektör Mathias Johansson Perttu att vara tillförordnad biträdande stadsdirektör. Jonna Myrebris börjar som biträdande stadsdirektör den 19 augusti.

För mer information:

Jonna Myrebris, blivande biträdande stadsdirektör, 073-448 50 73

Cecilia Eklund, presschef Helsingborgs stad, 073-422 19 95

Ämnen

Regioner


Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55