Gå direkt till innehåll
​Pressinbjudan: Välkommen till partnerträff H22

Pressmeddelande -

​Pressinbjudan: Välkommen till partnerträff H22

När: 23 januari 11:00-14:00

Var: Radisson Blu, Helsingborg

Anmälan: Till carl.rydh@helsingborg.se senast den 22 januari.

100 personer från cirka 40 företag och organisationer är på plats när H22:s partners samlas för gemensamt avstamp i utvecklingsarbetet mot stadsmässan H22 – A Smarter City.

Under träffen presenteras ramarna för stadsmässan, så som datum och innehållsformer, samt förutsättningar för de många samarbetena på väg dit.

Mötet är det första tillfället då H22:s partners samlas i stor skala. Bland deltagande partners finns såväl lokala som nationella och internationella företag som på olika sätt ska bidra till H22 och göra stadsmässan till en gemensam sak. Närvarande är bland andra ledande positioner från IKEA, Midroc, Clarion Hotel och FORSEA.

Press är välkommen att närvara under hela eller delar av träffen. Önskas kontakt med någon specifik H22-partner, vänligen kontakta carl.rydh@helsingborg.se senast den 22 januari.

Se alla H22-partners här.


Vid frågor kontakta:

Carl Rydh, kommunikationsansvarig H22, 0721907338

Ämnen

Kategorier

Regioner


Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55

Relaterat innehåll