Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

​Staffan Moberg är ny revisionsdirektör i Helsingborgs stad

I dag beslutades att anställa Staffan Moberg som ny revisionsdirektör för Helsingborgs stad. Staffan kommer närmast från sitt uppdrag som tillförordnad kyrkogårdsdirektör i Stockholms stad. Innan dess har han varit både ekonomidirektör och revisionsdirektör i Stockholms stad samt ekonomidirektör i Malmö.

- Vi är mycket glada över att kunna presentera Staffan Moberg som vår revisionsdirektör. Med hans gedigna bakgrund och omfattande erfarenhet från Kommunsverige både i Stockholm och Malmö samt bredden av hans yrkeserfarenhet är vi övertygade att han kommer att ta vårt viktiga uppdrag inom revisionen vidare och vi välkomnar honom till Helsingborgs stad, säger Aina Lindell Modig, stadsrevisionens ordförande.

- Jag är både glad och stolt över förtroendet att få börja som revisionsdirektör i Helsingborg. Jag ser fram emot att fortsätta det gedigna arbetet tillsammans med kollegor och medarbetare på stadsrevisionen, säger Staffan Moberg, tillträdande revisionsdirektör.

Staffan Moberg bor i Malmö. Han börjar sin tjänst den 1 februari 2020.

För mer information: Aina Lindell Modig, ordförande stadsrevisionen i Helsingborg, 070-798 78 07

Ämnen

Regioner


Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55