Följ Helsingborgs stad

​VD för Helsingborg City nominerad till Årets Centrumutvecklare 2019

Pressmeddelande   •   Mar 22, 2019 08:00 CET

Hanna Candell, vd för Helsingborg City

På torsdagskvällen presenterade föreningen Sveriges Centrumutvecklare årets tre finalister i Årets Centrumutvecklare 2019. Tillsammans med Sanna Westerberg från Halmstad och Jimmy Ekborg från Osby nominerades Hanna Candell, vd för Helsingborg City.

- Det känns helt fantastiskt att bli nominerad, när jag fick beskedet blev jag otroligt glad och överraskad. Jag älskar mitt jobb, väldigt kul att det syns och uppmärksammas, säger Hanna Candell.

Priset delas ut av föreningen Sveriges Centrumutvecklare sedan 2012 och ska tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum.

- Det är imponerande och härligt att se att vi år efter år får in så många nomineringar på duktiga kandidater och i år är inget undantag. Det är ett mycket starkt startfält! Alla tre finalisterna är redan vinnare och vi kan bara gratulera städerna som de är verksamma i, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare.

Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor. Priset delas ut på Svenska stadskärnors årskonferens i Linköping den 22-23 maj.

- Nomineringen är verkligen ett kvitto på att det jobb som jag och mina kollegor gör för Helsingborg city uppskattas och uppmärksammas. Vi brinner för stadskärnan och samarbetet med staden, fastighetsägarna och verksamheterna. Det finns ett gigantiskt engagemang för city och att vara med i arbetet med att utveckla den här stan tillsammans. Nu är vi på gång och den här nomineringen ger oss mer energi att fortsätta, säger Hanna.

Kontaktuppgifter

Hanna Candell, vd Helsingborg City

E-post: hanna.candell@helsingborg.se

Telefon: 0768-361280

Marlene Hassel, ordförande Sveriges Centrumutvecklare

E-post: marlene.hassel@hassel-co.se

Telefon: 070-657 52 99

Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.