Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Den 6/9 återinviger vi Västergårds IP i Helsingborg

Västergårds IP började byggas under 1996 och togs i bruk 1998. Idrottsplatsen byggdes för att hjälpa de trångbodda Harlyckeklubbarna Eskilsminne IF och Högaborgs BK. Idrottsplatsen har sedan byggts ut i olika etapper med bland annat två stycken konstgräsplaner.

Under våren har ett nytt bollfält byggts i områdets södra ände och en helt ny omklädningsbyggnad uppförts på den plats där den gamla ”skolbyggnaden låg”. Byggnaden innehåller inte mindre än 2 matchomklädningsrum, 3 domarrum, samlingslokal och 12 omklädningsrum för match och träning.

De sistanämnda omklädningsrummen är otroligt kostnadseffektiva och kommer säkerligen bilda en norm för framtida satsningar.

Lördagen den 6 september klockan 13:15 är du välkommen på visning och återinvigning av idrottsplatsen. Efter visningen kan man stanna kvar och se Eskilsminne IF:s damlag i division I matchen mot Kungsbacka DFF klockan 14:00.

Mer information kan du få av:

Tommy Billqvist 2Arenor AB, 042-600 52 01
Hans Egger, fritidschef Helsingborgs stad, 042-10 73 87


Ämnen

Kategorier

Regioner


Helsingborg är platsen för skapande och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55

Relaterat innehåll