Gå direkt till innehåll
Fotograf: © Magnus Palmér
Fotograf: © Magnus Palmér

Pressmeddelande -

Familjen Helsingborg får stöd av Tillväxtverket till att stötta besöksnäringen

Coronapandemin och nya krav på hållbarhet innebär att både destinationer och företag inom besöksnäringen behöver ställa om för att växa och utvecklas. En omställning som kräver kunskap, flexibilitet och att snabbt kunna ta fram nya och hållbara affärsmodeller. Med stöd från Tillväxtverket kan Familjen Helsingborg, från och med juni 2021, erbjuda företag en användbar affärs- och produktutvecklingsprocess (APP). 

Processen möjliggör för nordvästskånska företag inom besöksnäringen att bättre förstå information om förändrade resmönster och nya trender. Processen består av ett antal workshops för kompetensutveckling och flera diskussionsforum, där deltagarna får möjlighet att utbyta idéer och inspireras av andras lyckade omställningar. De kommer också kunna skapa nya kontakter och hitta samarbeten sinsemellan.

- Det finns ett stort behov av att öka omställningsförmågan på destinationen, både med tanke på pandemin och de nya trender och resmönster som vi ser i världen. Detta är ett ypperligt tillfälle för besöksnäringen att utvecklas och bli mer konkurrenskraftiga, säger Fanny Lindblad, destinationssäljare och projektledare på Familjen Helsingborg. 

För mer information kontakta:
Fanny Lindblad, destinationssäljare och projektledare på Familjen Helsingborg
Telefon: 076 - 85 50 318 E-post: fanny.lindblad@helsingborg.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55