Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Fritid Helsingborg presenterar Landskamp Sverige-Danmark med flicklandslaget

Missa inte chansen att se landets just nu bästa 16-åriga flickor möta Danmark i en landskamp i fotboll på hemmaplan i Helsingborg. Matchen spelas den 11 maj på Harlyckans IP i Helsingborg och det är fri entré.

Under maj spelar det svenska flicklandslaget i fotboll (F16/96) dubbla landskamper mot Danmark. Den första av de två matcherna spelas i Helsingborg. Landskamperna är en första förberedelse inför det kommande EM-kvalet för F16 under oktober-november 2012. 

Helsingborgstjej i laget

Förbundskaptenen Yvonne Ekroth har tagit ut 18 spelar till landskamperna mot Danmark, och en av spelarna är målvakten Zecira Musovic som till vardags spelar i Helsingborgslaget Stattena IF. Fler skånenamn finns i truppen, bland annat från Kristianstad DFF. 

Matchen spelas den 11 maj klockan 14:00 på Harlyckans IP i Helsingborg. Mer information finns också på Svenska fotbollsförbundets hemsida: http://svenskfotboll.se/landslag/f96/ 

För mer information kontakta:
Hans Egger, fritidschef skol- och fritidsförvaltningen
Telefon 042-10 73 87, e-post hans.egger@helsingborg.se

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt och varierat fritidsutbud för alla i Helsingborg. Det gör vi genom att erbjuda attraktiva fritidsgårdar och mötesplatser, öppna och tillgängliga idrottsanläggningar, spännande evenemang och upplevelser och stöd till föreningslivet i staden.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55