Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Melanie Dekker till Dunkers kulturhus i Helsingborg

I oktober levererar Dunkers Americana när den är som bäst. Amerikanska singer/songwritern Melanie Dekker för stolt traditionen från Janis Ian, Joni Mitchell, Emmylou Harris och andra stora ”ladies” vidare. Nu har turen kommit till Helsingborg.

Kanadafödda Melanies röst beskrivs som len sammet. Med hits på den kanadensiska topplistan, nominering på LA Music Awards, samarbeten med Tracy Chapmans producent och världsturnerande står hon snart på Dunkers scen.

Hennes musik är inspirerad av artister som Gordon Lightfoot, John Mayer och Emmylou Harris. Med ett förföriskt leende klär hon av det uppenbara och visar en ironisk distans till den amerikanska nypuritanismen.

Du ser Melanie Dekker 15 oktober 19:30. Showen börjar med barservering utanför Dunkers konsertsal en timme innan konserten. 

Längd: 2 x 45 minuter med paus

Plats: Konsertsalen

Entré: 150 kronor, 135 kronor med Kulturkortet

Köp biljett direkt via Ticnet eller i Dunkers biljettcentral
Melanie Dekkers hemsida: http://www.melaniedekker.com

Arrangemangskontakt: Niels Christensen, producent Dunkers kulturhus
0732-311-560

Presskontakt: Dennis Nilsson, Pressansvarig Helsingborgs kulturförvaltning
042-10 42 32

Ämnen

Kategorier

Regioner


Helsingborg är skapande och gemenskap, intiativ och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Här växer både människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55