Gå direkt till innehåll
PRESSINBJUDAN: Presentation av utredning av Dunkers kulturhus

Pressmeddelande -

PRESSINBJUDAN: Presentation av utredning av Dunkers kulturhus

I samband med utredningen att Helsingborgs kulturskola kopplades bort från organisationen Dunkers kulturhus beslöts också att utreda organisatoriska förutsättningar för övriga delar av kulturhuset och samverksmöjligheter med Helsingborgs museum.
Fredag 19 januari klockan 10.00 bjuder Helsingborgs kulturförvaltning in till en öppen pressträff på Konsul Persons villa för att berätta mer om arbetet. Ansvarig utredare Eva Nyhammar och kulturdirektör Mats Hallberg närvarar vid presentationen.

Utredningsarbetet, som påbörjades under hösten 2023, är nu färdigt. Eva Nyhammar, tidigare kulturchef för Region Halland, har varit ansvarig för utredningen. Under pressträffen presenterar hon resultaten av utredningen samt delar med sig av sina tankar. Kulturdirektör Mats Hallberg är också på plats för att ytterligare belysa och förklara de strategiska övervägandena.

Välkommen till pressträff gällande framtidens Dunkers kulturhus. Ingen föranmälan behövs.
Fredag 19 januari klockan 10.00–11.00 på Konsul Perssons villa, Södergatan 1.

Informationen om utredningen kommer också att finnas tillgänglig online via Helsingborgs kulturförvaltnings intranät från 18 januari klockan 13.00.

Kontakt:
Mats Hallberg, kulturdirektör Helsingborgs stad
mats.hallberg@helsingborg.se
0730-28 22 53

Ämnen

Kategorier

Regioner


Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55