Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Se England-Sverige på Olympias storbildskärm

Kommunstyrelsens förvaltning 090726

I dag blev det klart att dagens semifinalmatch mellan England och Sverige kommer att visas på två storbildskärmar på Olympia. Matchen börjar sändas med start klockan 18:00. Erbjudandet riktar sig till alla som har biljett till matchen mellan Italien och Tyskland klockan 20:45 på Olympia.

Har man ingen biljett går det att köpa för 21 kronor i biljettförsäljningen på Idrottens Hus. Priset gäller samtliga kategorier och berättigar till inträde på bägge matcherna. Matchen mellan Sverige och England spelas i Göteborg på Gamla Ullevi, men kommer nu alltså att även finnas i Helsingborg genom visningen på stobildsskärmar på Olympia.

­- Det här är Uefas sätt att tacka helsingborgarna för deras stöd och engagemang under U21-EM hittills. Vi tycker det är oerhört positivt att publiken får möjlighet att se båda matcherna på samma plats och vi hoppas på en full arena, under såväl Sverige-Englandsmatchen som under Italien-Tysklandsmatchen, säger Andreas Meimermondt, projektledare från Helsingborgs stad under Uefa U21-EM.

Entréerna öppnar klockan 17:30.

För mer information

Andreas Meimermondt, projektledare U21-EM Helsingborgs stad. Telefon: 0732-31 11 54. E-post: andreas.meimermondt@helsingborg.se

Stefan Nilsson, biljettansvarig. Telefon 073-51 91 81 9.

 

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55