Gå direkt till innehåll
John Taylor,  Olof Lundh och Katarina Wennstam
John Taylor, Olof Lundh och Katarina Wennstam

Pressmeddelande -

Trädgård, feminism och fotbollsröta i vårens Samtal på Dunkers

Möt trädgårdsmästaren John Taylor den 10 februari i vårens första Samtal på Dunkers. I en serie av tre personliga samtal i vår ingår även författaren Katarina Wennstam och journalisten Olof Lundh.

När John Taylor inte föreläser, spelar in TV-program eller podcasten Trädgården med Pernilla Månsson Colt, vårdar han sin koloniträdgård och planterar äppelträd till sin ciderproduktion.

Nu finns chans att komma den engelskfödde trädgårdsmästaren inpå livet genom hans samtal med journalisten Teddy Landén, lördagen den 10 februari 14.00-15.00.

Näst på tur i samtalsserien är Katarina Wennstam som har skrivit uppmärksammade reportageböcker om mäns övergrepp på kvinnor. Som frontfigur i den svenska jämställdhetsdebatten har Wennstam banat väg för flera viktiga lagändringar, bland annat samtyckeslagen. Hon är en av Sveriges mest lästa författare med en bakgrund som kriminaljournalist i SVT.

Hör henne onsdagen den 28 februari, 18.00 – 19.00 när hon möter journalisten och författaren Görrel Espelund på Dunkers scen.

Möt också Olof Lundh, journalisten som gått till botten med korruptionen i den globala fotbollen, i boken Templet i öknen – så köpte Qatar världens största sport. Med boken nominerades han till Årets röst i Stora journalistpriset. Olof Lundh är journalist på TV4 och har varit med och byggt upp webbplatsen Fotbollskanalen.

Olof Lundh kommer till Dunkers den 6 april, 14.00 – 15.00.

Arrangemangskontakt: Anna-Carin Norén, anna-carin.noren@helsingborg.se
Presskontakt: Anna Rosenberg, anna.rosenberg@helsingborg.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55