Gå direkt till innehåll
U21-landslaget i fotboll laddar på Olympia inför EM-kval - HIF-målvakten Kalle Joelsson uttagen till truppen

Pressmeddelande -

U21-landslaget i fotboll laddar på Olympia inför EM-kval - HIF-målvakten Kalle Joelsson uttagen till truppen

Fredagen den 7 juni klockan 18.30 är det avspark på Olympia för U21-landslagets viktiga träningsmatch mot Norges U21-landslag. Matchen är en del av förberedelserna inför de betydelsefulla EM-kvalmatcherna som sätter igång i september.

- Att vi valt att återvända till Helsingborg med vårt U21-landslag är tack vare de fantastiska förutsättningarna vi får under vår vistelse här. Hotell, träningsplaner, matcharena, allt är optimalt för oss, säger Christian Thunholm, evenemangsansvarig U21 på Svenska fotbollförbundet.

På måndag den 27 maj klockan 13.00 togs matchtruppen ut. I laget ingår HIF:s målvakt Kalle Joelsson. Torsdag den 6 juni klockan 11.30 är det öppen träning på Harlyckans Idrottsplats. Alla intresserade är hjärtligt välkomna. Efter träningen finns det möjlighet att träffa spelarna och att få autografer.

Ytterligare information:

Christian Thunholm, Svenska Fotbollsförbundet

Telefon: 0703 92 79 55

Ämnen

Regioner


Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55