Gå direkt till innehåll
Foto: Victor Furbacken
Foto: Victor Furbacken

Pressmeddelande -

Victor Furbacken sist ut i Jag var där på Dunkers

Sista tillfället för konsertserien Jag var där på Dunkers kulturhus bjuder på musik av Victor Furbacken. Hans musik är avskalad, meditativ och gör sig riktigt bra i hörlurarna såhär i höstmyset. Torsdagen 7 november tar han plats på scen i det lilla intima formatet som är konceptet för Jag var där. Och du borde vara där.

Efter att ha spelat i flera lyckade konstellationer inom svenskt musikliv, så som Franska Trion och Anna Järvinen, kör han nu sitt eget sound och det gör han bra. Det är musik att ha som soundtrack när du studerar dimmorna utanför fönstret på tåget som tuffar fram, eller när du kommit hem, tänder ljusen och sätter på te efter en lång frusen dag. Det är sådär vackert melankoliskt, precis som hösten också är.

Konsertserien Jag var där ger ett mindre antal besökare möjligheten att komma nära artister som är på väg att slå igenom på riktigt. Därför har du kanske bara hört att det snackas om dem men inte hunnit höra dem än. Men det går ju att förbereda sig ändå om du känner att du behöver, Victor Furbacken finns där du streamar musik. Här hör du låten Flows.

Vad: Victor Furbacken i konsertserien Jag var där
Var: Dunkers kulturhus
När: 7 november 19.00
Hur: Entré: 195 kronor, Kulturkortet 165 kronor. Paketpris för höstens tre Jag var där-konserter 400 kronor (spara 185 kronor), Kulturkortet 345 kronor.

KontaktpersonerChristel Molin, koordinator Dunkers kulturhus. 0722- 45 82 91 eller christel.molin@helsingborg.se

Presskontakt: Dennis Nilsson, pressansvarig kulturförvaltningen Helsingborgs stad. 0732-31 50 78 eller dennis.nilsson@helsingborg.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55