Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Besök inspirationsdagen MyDay på Dunkers kulturhus

Vad vill du göra imorgon? Vill du jobba på flygplats, resa och arbeta i Australien, studera i Europa eller kanske göra volontäruppdrag i ett annat land? Besök MyDay torsdagen den 13 mars klockan 11:00–15:00 på Dunkers kulturhus för inspiration och vägledning.

MyDay vänder sig till unga nordvästskåningar som vill veta mer om jobb-, volontär- och studiemöjligheter i Sverige och resten av världen. Nytt för årets MyDay är ett kulturprogram för den som är intresserad av att jobba med ett kreativt yrke.

Precis som tidigare år innehåller dagen även föreläsningar, en jobbmässa och rådgivning för dig som vill söka kulturstipendier, jobba utomlands eller jobba som volontär. Bland föreläsarna finns inspiratörer som internetgurun Joakim Jardenberg och kulturentreprenören Frida Alkestrand. Flera av föreläsningarna kommer även att webbsändas live på www.myday.nu

- Internet är ett fantastiskt redskap för att finna både sin talang och det nätverk som kan hjälpa dig att utveckla den. På Myday kommer jag att berätta vad internet har betytt för mig, min karriär och mitt liv och vad det kan betyda för ungdomarna på en allt mer kräsen arbetsmarknad, säger Joakim Jardenberg, utvecklingsledare Internet på Helsingborgs stad.

MyDay arrangeras av Arbetsförmedlingen, Eures, Europa Direkt Skåne Nordväst, Navigatorcentrum i Helsingborg och RumEtt.


Ämnen

Kategorier

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55

Relaterade event