Gå direkt till innehåll
Korsningen Järnvägsgatan/Trädgårdsgatan.
Korsningen Järnvägsgatan/Trädgårdsgatan.

Pressmeddelande -

Begränsad framkomlighet på Järnvägsgatan från 12 juni

Från måndagen den 12 juni begränsas framkomligheten i trafiken på Järnvägsgatan vid Trädgårdsgatan genom en tillfällig rondell. Trafikljusen i korsningen släcks ner under tiden som den tillfälliga cirkulationsplatsen är på plats och gör det möjligt att komma förbi arbetsområdet.

Från måndagen den 12 juni leds trafiken på Järnvägsgatan förbi Trädgårdsgatan via en tillfällig cirkulationsplats i korsningen. Under tiden som den tillfälliga rondellen är på plats är trafiksignalerna i korsningen avstängda.

De som kör i området får räkna med längre körtider, begränsad framkomlighet i området och ombeds vara extra uppmärksamma på aktuell skyltning på plats. Vi rekommenderar att man väljer en annan väg, även om det går att komma fram till samma målpunkter som tidigare. Går allt som planerat tar vi bort den tillfälliga rondellen i samband med att vi blir helt klara med vårt nya stationstorg och nya stationsläge till årsskiftet 2023-2024.

Läs mer om vårt nya stationstorg och stationsläge

För mer information kontakta:
Johan Hellberg, projektledare stadsbyggnadsförvaltningen
Tel: 042 10 31 17, e-post: johan.hellberg@helsingborg.se

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55

Relaterat innehåll