Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Konferens om nordisk infrastruktur med presslunch

Press och media hälsas varmt välkomna till årets konferens om nordisk infrastruktur onsdagen 23 september kl 10-16 på Dunkers Kulturhus.

Infrastrukturfrågorna har stått högt på dagordningen under den gångna våren bland annat med anledning av trafikverkens gemensamma åtgärdsplanering, liksom den pågående utredningen om höghastighetståg.

Konferensen kretsar i år kring tre sammanlänkade teman: "High Speed Projects in Europe", "Nordiska utvecklingsfrågor" samt "Regionala perspektiv på infrastruktur". På konferensen, som arrangeras av Helsingborgs stad i samarbete med Region Skåne, medverkar såväl nordiska som internationella talare på området.

Presslunch

Deltagande vid konferensen är avgiftsfritt för press och media. I anslutning till konferensen bjuds även press och media in till en presslunch där möjlighet finns att ställa direkta frågor till några av konferensens talare. Vid presslunchen kommer merparten av talarna att medverka.

Tid: onsdagen den 23 september 2009, klockan 12:30 - 13.15

Plats: Sammanträdesrummet, Dunkers kulturhus, Helsingborg

För den som önskar finns det möjlighet att genomföra enskilda intervjuer med talarna.

Anmälan

Föranmälan om deltagande vid konferensen är inte nödvändigt. Medtag presslegitimation.

För frågor och mer information

För att underlätta planeringen av presslunchen samt enskilda intervjuer önskar vi motta besked om deltagande senast torsdagen 17 september. Anmälan sker till Jessica Engvall, informationschef, strategiska planeringsstaben i Helsingborgs stad via telefon 0732-31 11 08 eller mejl: jessica.engvall@helsingborg.se

 

Ämnen

Regioner

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55

Relaterade event