Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

PRESSKONFERENS: Kommunala skolor blir eget varumärke

Välkommen på pressmöte den 6 november, kl 11.00
Plats: Skol- och fritidsförvaltningen, Östra allén 16, 251 89 Helsingborg

Sedan drygt ett år tillbaka har alla inom Helsingborgs stads kommunala skolor gjort en hårdsatsning för att skapa en riktigt bra skola. Vi tycker att vår skola bara blir bättre och bättre, men vi tänker inte nöja oss med att vara lagom bra.

Till helgen lanserar vi vårt nya varumärke - Kunskapsstaden Helsingborg. Det är det nya namnet på Helsingborgs stads egna skolor. Det handlar om ett hundratal kommunala skolor, från förskola upp till gymnasiet, med drygt tretusen medarbetare som ska hjälpa precis vartenda barn att förverkliga sina drömmar. Som du ser så tror vi på framtiden.

Vårt nya erbjudande är åtta löften till elever och föräldrar. Löften som alla vi i Kunskapsstaden Helsingborg enats om. Löftena syftar till att se varje barns individuella förutsättningar, höja kunskapsnivån och samtidigt öka tryggheten för barn och föräldrar.

Välkommen till presskonferens den 6 november. Där berättar vi mer om hur vi gör för att leva upp till våra löften. Och hur vi gör för att bygga världens bästa skola.

Välkommen!

Kontakt: Gunnar Hernborg, Kommunikations- och marknadschef, 0702-10 67 05, gunnar.hernborg@helsingborg.se
Informationsmaterial kommer att delas ut vid presskonferensen. Pressmeddelande skickas ut torsdagen den 6 november.

Ämnen

Regioner

Kontakter

Presstjänsten

Presstjänsten

Presskontakt Helsingborgs stads presstjänst är bemannad vardagar klockan 8 - 17. 042-10 55 55

Relaterade event