Gå direkt till innehåll
Bildkälla: SvFF
Bildkälla: SvFF

Pressmeddelande -

Sverige möter Norge på Olympia

Om mindre än en vecka samlas damlandslaget i fotboll i Helsingborg för de första förberedelserna inför nästa års mästerskap i Frankrike. Den första träningslandskampen äger rum 4 oktober på Olympia, Norge står för motståndet. Inför matchen välkomnar damlandslaget till en öppen träning på Harlyckans IP 1 oktober.

– Jag hoppas att många kan komma på vår öppna träning så vi får möjlighet att träffa våra supportrar. Vi tycker alltid det är roligt att få träna inför alla som stöttar oss. Förhoppningsvis finns det också lag och föreningar i Helsingborg som passar på att komma förbi för att titta på hur vi tränar och träffa oss, säger landslagsspelaren Kosovare Asllani.

Den öppna träningen på Harlyckans IP pågår mellan 17.00 och 18.30 på måndag 1 oktober. Efter träningen stannar spelarna kvar för att skriva autografer med de supportrar som finns på plats.

Veckan fortsätter sedan med fokus på första matchen mot Norge på Olympia klockan 18.45 den 4 oktober.

– Efter VM-avancemanget ser vi verkligen fram emot att få träffas igen. Det kommer bli en spännande period fram till VM i sommar och varje match är viktig i förberedelserna. Vi hoppas på bra stöd mot Norge och en bra start fram mot VM, säger Kosovare Asllani.

Biljetter
Ungdomar: 50 kr, vuxna: 100 kr. Föreningar har möjlighet att köpa rabatterade biljetter, 50 kr/styck, vid köp av minst tio biljetter.

  • 1 oktober kl. 17.00-18.30, öppen träning, Harlyckans IP, fri entré.
  • 4 oktober, 18.45, träningslandskamp mot Norge, Olympia, biljetter från 50 kr.

För mer information:
Fredrik Madestam, kommunikatör, Svenska Fotbollförbundet, 072-332 39 44.
Johan Lundell, chef för Helsingborg Convention & Event Bureau, 0768-89 91 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.

Kontakter

Mira Jalamo

Mira Jalamo

Presskontakt Helsingborg Arena & Scen 042-10 38 28 Helsingborg Arena

Relaterat innehåll