Gå direkt till innehåll
U-21 herrlandslag 2018. Källa: Svenska Fotbollförbundet
U-21 herrlandslag 2018. Källa: Svenska Fotbollförbundet

Pressmeddelande -

Unga fotbollstalanger spelar EM-kvalmatch

Upplev framtidens fotbollsstjärnor live! Den 11 september har du chansen att se Sveriges U-21 herrlandslag när de spelar EM-kvalmatch mot Turkiet på Olympia.

Två dagar innan matchen, 9 september, har U21- landslaget en öppen träning på Olympia klockan 16.00-17.45 dit alla intresserade är välkomna, möjlighet finns till autografsignering. Den öppna träningen är kostnadsfri.

Sverige kämpar om förstaplatsen i gruppen vilket skulle innebära direktkvalifikation till EM i Italien nästa år. I årets landslagstrupp, under ledning av förbundskapten Roland Nilsson, finns två nordvästskåningar: Jordan Larsson och Jonathan Levi.

– Det vore jättekul om så många som möjligt kom och tittade på vår träning i Helsingborg, välkomna! Här finns de kommande stjärnorna i svensk fotboll och vi försöker nu göra allt vi kan för att ta oss till EM 2019 i Italien och San Marino. Ett gott stöd från supportrar betyder massor, säger förbundskapten Roland Nilsson, även han med förflutet i Helsingborg som spelare och tränare.

Att matchen äger rum i Helsingborg är ett resultat av Helsingborg Convention & Event Bureaus arbete med att aktivt värva evenemang till staden.

– Städerna har gjort ett aktivt och bra jobb för att få matcherna till deras arenor. Det kommer bli bra matcher där, säger Christian Thunholm, projektledare, Svenska Fotbollförbundet.

  • Biljetter till landslagsmatchen 11 september klockan 18.30 på Olympia kostar från 60 kronor och finns att köpa på hbgarena.se
  • Fri entré till den öppna träningen 9 september klockan 16.00-17.45 på Olympia, östra ingången.

För mer information
Christian Thunholm, projektledare evenemang, Svenska Fotbollförbundet, 08-735 95 94.
Johan Lundell, chef Helsingborg Convention & Event Bureau, 042-10 43 84.

Om Helsingborg Convention & Event BureauHelsingborg Convention & Event Bureau är en del av det kommunalt ägda bolaget Helsingborg Arena & Scen AB och arbetar aktivt för att fler och större evenemang och kongresser förläggs i Helsingborg. Läs mer 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Helsingborg är livskvalitet och engagemang. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Möt oss på helsingborg.se.

Kontakter

Mira Jalamo

Mira Jalamo

Presskontakt Helsingborg Arena & Scen 042-10 38 28 Helsingborg Arena

Relaterat innehåll